Beamer-resolutie

Ledenbeelden en beamerresolutie

Aanleveren ledenbeelden:

Zoals gebruikelijk kunnen leden voor elke clubavond hun beelden insturen. Afhankelijk van de maand zijn dit er 5 of 10 (excl. de naamdia).
De e-mail met bijlages dient wel op tijd verstuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Uiterlijk insturen tot 19:00 uur op de woensdag vóór de clubavond). Lukt dit niet, neem dan op de clubavond een stick mee waar de foto's op staan. We kunnen dan nog kijken of er iets mee gedaan kan worden.

Tijdens de clubavond kunnen we vóór de pauze maximaal 100 foto's laten zien (en dat is al veel), dus wees op tijd met het indienen van de foto's.
Kom je onaangekondigd op de clubavond met een USB stick aan dan is de kans aanwezig dat we al 'vol' zitten en we jouw beelden dus niet kunnen tonen (Hoe mooi en actueel ze misschien ook zijn). Bovendien blijkt soms dat een stick niet werkt op de laptop van VNF-Apeldoorn en dat is helemaal jammer. Kortom: neem geen risico en stuur jouw foto's op tijd per mail.

Op de Bestuurs-avond (meestal een week ná de clubavond) worden alle ledenbeelden nog eens bekeken en worden de 10 beste foto's uitgezocht.
Deze worden uiteindelijk geplaatst op de website EN op de facebook pagina van VNF-Apeldoorn.
Leden die hun beelden opsturen, stemmen automatisch in dat hun beelden gebruikt KUNNEN worden voor de website en facebook pagina van VNF-Apeldoorn.
Als je niet wilt dat jouw foto's geplaatst worden, dien je dit nadrukkelijk in de mail bij het versturen van jouw foto's te vermelden!
Ter info: Wij plaatsen de foto's van de maandselectie niet rechtstreeks op facebook. Wij plaatsen alleen een link vanaf de VNF website! (Facebook wordt dus geen eigenaar van de foto ;-)  )

Beamerresolutie voor het vertonen van beelden op de clubavonden.

De beamer toont de beelden optimaal in de verhouding 3:2
1620px breed x 1080px hoog voor liggende beelden (ook panorama’s dus niet breder dan 1620px)
1080px hoog x 720px breed voor staande beelden

 Voor de clubwedstrijd mogen de foto's NIETgroter zijn dan 1620 x 1080px. Kleiner mag uiteraard wel, evenals een vierkant formaat.


Lever de foto's aan in JPEG met als kleurruimte: sRGB. Verder is het fijn als je je (5) beelden voorziet van een naamdia. Dit kan een simpele zwarte dia zijn (1620x1080px) met je naam, maar je mag ook een mooie foto uitkiezen waar je je naam op plaatst. Laat de EXIF intact in de foto. Deze gegevens worden overgenomen in de titel van de foto.
Die naamdia noem je dan als volgt:
Eerste letter van je achternaam
Laatste letter van je achternaam
Eerste letter van je voornaam
Gevolgd door 001
Vervolgens nummer je je 5 beelden met 002 t/m 006
Voorbeeld: De foto's van Piet Jansen wordt dan JNP001 (naamdia) t/m JNP006 gelabeld.

 

De foto's voor de clubavond kun je per mail opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je krijgt per mail altijd een bevestiging dat de foto's door ons zijn ontvangen.