Kennismaking met de VNF-Apeldoorn

Wil je kennis maken met de VNF-Apeldoorn als natuurfotografenvereniging, dat kan. Kom dan eens een keer kijken op een van onze clubavonden. Deze clubavonden worden gehouden op de eerste donderdag van de nieuwe maand en beginnen om 19.45 in het gemeentecentrum De Duiker, Hoenderloseweg 10, Ugchelen (Apeldoorn)

Voor zo'n kennismakingsbezoek, verzoeken wij je wel even aan te melden. Geef in je aanmelding s.v.p. je persoonlijke gegevens door en de reden van je belangstelling voor de VNF-Apeldoorn. Je kan gebruik maken van het "Aanvraag kennismakingsbezoek" formulier of je kan direct contact opnemen metDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bezoek aan deze clubavonden is geheel vrijblijvend. Na enige bezoeken gaan we er van uit, dat je dan weet of je lid van de VNF-Apeldoorn wilt worden.

Momenteel geldt er een ledenstop bij de VNF-Apeldoorn. We hebben het maximum vastgestelde aantal leden van 175 bereikt.

Zodra er een lid zijn of haar lidmaatschap heeft opgezegd kan er weer een nieuw lid worden toegelaten. Dit gebeurt dan op volgorde van de datum van een aanmelding op de wachtlijst.

Indien je lid wilt worden dan kun je het volgende formulier invullen.

Voor een routebeschrijving naar het gemeentecentrum "De Duiker"
Hoenderloseweg 10 in Ugchelen (Apeldoorn) klik hier.