Informatie over activiteiten

De enige Nederlandse giftige slangensoort, de adder, fotograferen? Prachtige boomkikkers in detail vastleggen? Wilde hyacinten in het Hallerbos van dichtbij bewonderen?
Of misschien ga je liever naar de mooie Eifel in Duitsland en wat denk je van de Oostvaardersplassen om zo oog in oog te staan met de konikpaarden of de ijsvogel te spotten?

Dat kan, dit is zo maar een greep uit de activiteiten die worden georganiseerd. VNF Apeldoorn is een actieve vereniging. Niet alleen in het overbrengen van de theorie
achter de fototechniek, maar ook in het in de praktijk brengen hiervan en het delen van prachtige plekken.

In de nieuwsbrief en op de clubavond worden de geplande activiteiten aangekondigd. Ze zijn ook terug te vinden in de agenda op de website.
Heb je vragen over de activiteit of wil je je aanmelden? Dat kan via het e-mailadres: activiteiten@vnf-apeldoorn.nl
Je ontvangt dan aanvullende informatie.

Er zijn nog vele plaatsen te ontdekken en trips te ondernemen. Binnen de vereniging zijn er ongetwijfeld veel ideeën en suggesties op dit gebied.
Heb jij zo’n idee, aarzel dan niet en meld deze activiteit aan! Dit kan door het contact formulier Activiteiten Suggesties in te vullen.

In principe ligt de organisatie van een activiteit bij diegene die het aandraagt. Dit moedigen wij van harte aan! Heb je echter een goed idee
maar wens je hulp bij de uitvoering hiervan? In samenwerking met andere leden helpen we je graag!

Alvast hartelijk dank voor je suggesties! Zo kunnen we ons blijven verwonderen!

Patrick Kuyper en Judith Schnog