Ledenbeelden en beamerresolutie

Aanleveren ledenbeelden:

Voor de meeste clubavonden kunnen leden 5 beelden (excl. naamdia) insturen. De e-mail met met de foto’s in bijlage dient wel op tijd te worden verstuurd naar foto@vnf-apeldoorn.nl (Insturen uiterlijk tot 19:00 uur op de woensdag vóór de clubavond). 

Tijdens de eerstvolgende bestuursavond worden alle ledenbeelden nog eens bekeken en worden de 10 beste foto’s uitgezocht. Deze worden uiteindelijk op onze website geplaatst. 

Leden die hun beelden opsturen, stemmen er automatisch mee in dat hun beelden KUNNEN worden gebruikt voor de websitepagina van VNF-Apeldoorn. Als je niet wilt dat jouw foto’s worden geplaatst, dien je dit nadrukkelijk in de mail bij het versturen van jouw foto’s te vermelden!

Beamerresolutie voor het vertonen van beelden op de clubavonden.

De beamer toont de beelden optimaal als ze niet breder zijn dan 1920px en niet hoger dan 1080px. Wel moet minimaal een van de zijden het maximaal aantal pixels hebben. Je bent vrij om de verhouding te kiezen.

Lever de foto’s aan in JPEG met als kleurruimte: sRGB. Verder is het fijn als je je (5) beelden voorziet van een extra foto, en wel de naamdia. Dit kan een simpele zwarte dia zijn (1620x1080px) met je naam maar je mag ook een mooie foto uitkiezen waar je je naam op plaatst. 

Die naamdia noem je dan als volgt:
Eerste letter van je achternaam
Laatste letter van je achternaam
Eerste letter van je voornaam
Gevolgd door 001
Vervolgens nummer je je 5 beelden met 002 t/m 006
Voorbeeld: De foto’s van Piet Jansen wordt dan JNP001 (naamdia) t/m JNP006 gelabeld.

Je 5 foto’s  mogen niet zijn voorzien van copyright, e-mailadres of naam. Dit stoort enorm tijdens de presentatie.

De foto’s voor de clubavond kun je per mail sturen naar foto@vnf-apeldoorn.nl.
Je krijgt altijd per mail een bevestiging dat de foto’s door ons zijn ontvangen.