Informatie over de werkgroep

De enige Nederlandse giftige slangensoort, de adder, fotograferen? Prachtige boomkikkers in detail vastleggen? De wilde hyacinten in het Hallerbos van dichtbij bewonderen? Of liever op naar de mooie Eifel in Duitsland, of de Oostvaadersplassen om zo oog in oog te staan met de konikpaarden of met de vossen van de Amsterdamse Waterleidingduinen?

Dat kan. Want dit is zo maar een greep uit de activiteiten die de Werkgroep ondernomen heeft. VNF Apeldoorn is een actieve vereniging. Niet alleen in het overbrengen van de theorie achter de fototechniek, maar ook in het in de praktijk brengen hiervan en het delen van prachtige plekken.

Er zijn nog vele plaatsen te ontdekken en trips te ondernemen. Binnen de vereniging zijn er ongetwijfeld veel idee├źn en suggesties op dit gebied. Heb jij zo’n idee, aarzel dan niet en meld deze activiteit aan! Dit kan door het contact formulier “Werkgroep Suggesties” in te vullen.

In principe ligt de organisatie van een activiteit bij diegene die het aandraagt. Dit moedigen wij van harte aan! Mocht je echter wel een goed idee hebben, maar hulp wensen bij de uitvoering hiervan? Henri helpt je , in samenwerking met andere leden, graag!

Alvast hartelijk dank voor jullie suggesties! Zo kunnen we ons blijven verwonderen!