TROTS OP VNF-APELDOORN!

Woensdag 27 november was het eindelijk zover, de Openbare Avond van VNF-Apeldoorn in de grote zaal van Orpheus.
Wat een waanzinnige avond was het! Alle 1.150 kaarten waren een week van tevoren al uitverkocht. Van zo’n grote opkomst hadden we niet durven dromen!

Onze speciale gasten, de burgemeester van Apeldoorn en Prof. Mr Pieter van Vollenhoven waren een groot deel van de avond aanwezig. De presentatie van Professor van Vollenhoven was misschien wel het hoogtepunt van de avond. Hij weet als geen ander waar natuurfotografie om draait. Het is niet alleen de kwaliteit van de foto’s maar het gaat vooral ook om het verhaal en de beleving erbij. Met veel enthousiasme, prachtige verhalen en een flinke dosis humor zette hij de toon voor een fantastische avond.

Acht clubleden (Henri van Vliet, Jeroen Scheffers, Monique van der Hoeven, Wim Weenink, Martin van Lokven, Esther van der Zouw, Jan Huttinga en Jan Vermeer) lieten daarna hun mooiste natuurfoto’s zien en vertelden vol passie over hun projecten en belevenissen.

Op een avond als deze wordt duidelijk hoe mooi de natuur eigenlijk is en besef je hoe zuinig we hierop moeten zijn.
Met veel plezier en een beetje trots kijken wij terug op een zeer geslaagde avond. Kijk voor een impressie op de website: https://www.vnf-apeldoorn.nl/fotogallerie-openbare-clubavond

Nieuwsbrief december 2019