Beste VNF-A leden, 

Namens het bestuur wens ik jullie een prachtig 2020.
Wees lief voor elkaar en steek vooral energie in de mooie zaken van het leven.

2020 alweer!  
Twee-duizend-twintig.
Tjonge. Waar blijft de tijd!! 

Gelukkig registreren we als fotografen het één en ander en kunnen we eenvoudig terugkijken.  

Ik doe dat heel regelmatig en moet eerlijk bekennen dat ik een klein beetje verliefd ben op m’n eigen foto’s. Ze vertellen een verhaal. Herinneren me aan mooie momenten. Nostalgisch misschien maar dat mag rond deze tijd van het jaar wel een klein beetje.

Als ik even door wat mapjes blader zie ik al snel dat we tien jaar geleden een heel andere winter hadden. In 2010 lag er een prachtige laag sneeuw. Hoewel ik toen nog niet eens heel erg lang fotografeerde durf ik wel te stellen dat deze omstandigheden voor prachtige beelden zorgden. Misschien wel de mooiste uit m’n carrière (tot nu toe tenminste). 

Ik ben er sowieso van overtuigd dat winterse omstandigheden bijna per definitie voor fijne beelden zorgen. 

Als de winter dit jaar uitblijft moet ik misschien maar weer eens uitwijken naar het hoge noorden. Op zoek naar sneeuw en ijs.

Deze periode rond de jaarwisseling wordt vaak aangegrepen om terug te kijken op het afgelopen jaar.  

Voor VNF-Apeldoorn was 2019 een jaar waar we vooral met plezier op terug mogen kijken. We hebben prachtige clubavonden beleefd met vaak inspirerende sprekers. Gastsprekers van over de landsgrenzen maakten indruk. We genoten van Marcel van Oosten en Jeffrey van Daele maar ook blijkt steeds weer hoeveel talent er binnen de vereniging aanwezig is. Fijn dat we dat kunnen delen.

Voor het bestuur was het vooral een heel druk jaar. Het (nagenoeg) nieuwe bestuur mocht meteen flink aan de bak. Naast haar reguliere taken mocht zij met de commissie de openbare avond organiseren. Een flinke klus die erg veel tijd en energie heeft gekost.  

Hoe mooi is het dan later hiervan de vruchten te mogen plukken en te concluderen dat het een prachtige avond is geweest.  Zeker iets waar we graag op terugkijken.

Namens het bestuur,
Henri van Vliet (Voorzitter)

VNFA nieuwsbrief januari 2020